Wijnproeverijen

Wij bieden weer wijnproeverijen aan. Net als u bij wijncafé Pinot gewend was! Omdat wij natuurlijk nog maar een beperkt aantal gasten kunnen ontvangen in ons café doen wij dit enkel op reservering. Reserveren op dezelfde dag? Dat kan, dan adviseren we wel om even te bellen om teleurstellingen te voorkomen.

Wil je met een grotere groep bij ons komen genieten van onze wijnen en hapjes? Voor groepen verzorgen wij in ons proeflokaal voor een gezellige en uitgebreide wijnproeverij waarbij je wordt verzorgd en begeleid door een van onze collega’s.

Onze proeverijen als cadeau geven? Dat kan! Vraag gerust om een cadeaubon aan een van onze personeelsleden en we helpen je graag verder!

Omdat we je graag laten proeven van alles wat we in huis hebben, hebben we een aantal van onze wijnen en hapjes bij elkaar gebracht in kleine proeverijen waarvan je op elk moment bij ons kunt genieten. Zo kun je snel een aantal van onze verschillende wijnen op een ontspannen manier leren kennen. Kijk hier voor onze proeverijen.

Wij gaan net als de rest van de wereld stap voor stap weer terug naar normaal. En onze eerste stap wat betreft wijn is deze proeverij:

Herfstproeverij
3 proefglazen rode wijn met bijpassende hapjes.
vanaf 2 personen.
Alleen op reservering
€15,50 per persoon.

5-gangen Wijnproeverij
voor de échte wijnliefhebbers
5 proefglazen wijn met bijpassende hapjes, wijnen zijn zorgvuldig voor u samengesteld. Zowel wit als rode wijn.
Vanaf 2 personen
Alleen op reservering
€24,90 per persoon.

Hopenlijk kunnen wij u snel verblijden met meer goed nieuws!