Wijnproeverijen

Naast een uitgebreid speciaalbier aanbod heeft Grand Café Moenen ook een groot aantal fantastische wijnen op de kaart. Vanaf 1 juni ben je weer van harte welkom deze te komen drinken binnen (op reservering) of in het zonnetje op het terras. Omdat voor ons er nog veel onduidelijk is gaan we de eerste 2 weken géén wijnproeverijen geven. Hopelijk is er na deze tijd voor ons meer duidelijkheid en zijn we aan de maatregelen gewend.

Omdat we je graag laten proeven van alles wat we in huis hebben, hebben we een aantal van onze wijnen en hapjes bij elkaar gebracht in kleine proeverijen waarvan je op elk moment bij ons kunt genieten. Zo kun je snel een aantal van onze verschillende wijnen op een ontspannen manier leren kennen. Kijk hier voor onze proeverijen.

Wil je met een grotere groep bij ons komen genieten van onze wijnen en hapjes? Voor groepen verzorgen wij in ons proeflokaal voor een gezellige en uitgebreide wijnproeverij waarbij je wordt verzorgd en begeleid door een van onze collega’s.

Onze proeverijen als cadeau geven? Dat kan! Vraag gerust om een cadeaubon aan een van onze personeelsleden en we helpen je graag verder!