Wijncafe Moenen

Het heeft helaas even moeten duren, maar de geplande samenvoeging van Wijncafé Pinot en Grand Café Moenen is er eindelijk! Toen wij begin maart 2020 besloten Pinot en Moenen samen te voegen hadden wij geen idee dat we luttele weken later de deur zouden moeten sluiten. De prachtige wijnkaart die wij hadden willen invoeren heeft twee jaar liggen verstoffen, maar nu is het moment eindelijk daar! Vanaf heden schenken we bij Grand Café Moenen weer 21 wijnen per glas. Ook de van Pinot bekende waste-no-wine-wednesday (restjesdag) heeft zijn weg terug gevonden naar onze menukaart, evenals de wijnproeverijen!

Waste-No-Wine-Wednesday

Elke woensdag schenken wij alle geopende flessen voor maar €3,90. Hierdoor voorkomen we dat we wijn door de gootsteen moeten spoelen en zorgen we er ook voor dat eenieder (die er op tijd bij is) een keer wat lekkers kan proeven voor een klein prijsje. Wees er wel snel bij want op=op!

Wijnproeverijen

Misschien wel de grootste hit van Pinot, onze wijnproeverijen. Wij willen jullie namelijk graag laten proeven van alles wat we in huis hebben. Vanaf heden bieden wij twee verschillende proeverijen aan:

  • Proeverij Mariken
    3 glaasjes wit óf rood met bijpassende hapjes en uitleg
  • Proeverij Moenen
    2 glaasjes wit en 2 glaasjes rood met bijpassende hapjes en uitleg

Willen jullie proeven met meer dan 4 personen, of in het weekend? Reserveer dan even telefonisch op 024-3656546 zodat we een plekje voor jullie kunnen vrijhouden.

Scroll verder door naar onderen voor ons volledige Wijnaanbod